Жени Калканджиева размаза самочувствието на всички кандидатки за мис България, като огледа фигурите им по бански и ги подложи на груба и безпощадна критика.

Нямаше момиче, което да не бъде критикувано за тялото му. Какви са тези пухкавини на ръцете. И аз имам, но съм на 38 години, не на 18. Ти пък вече имаш коремче. При теб се вижда целулит, а си само на 19. Бюстът ти е голям и с този бански бързо ще увисне. Калканджиева се разпени и вместо да каже поне една утешителна дума на момичетата, набързо очерта с маркер проблемните им зони и ги накара да се изчервят от срам. Звезделина

Единствено в Звезделина не намери никакви дефекти, което подразни зрителите, защото най-малкото трябваше да очертае видимо висналите торбички под очите й, които предполагат доста нездравословен начин на живот. Жени обаче обвини другите в нездравословен живот, забрани им солта и сладкото, накара ги да пият повече вода, препоръча им различни упражнения и като строга даскалица се оттегли от терена.

Част от претендентките потънаха в сълзи и самосъжаление. Те се оплакваха една на друга, че са били унизени, че много грозно са ги критикували пред всички, поплакаха си, пазиха диета близо два часа, после пак се нахвърлиха върху лакомствата. Някои започнаха да правят гимнастика, но други заявиха, че са твърде уморени за подобни подвизи. Подходът на Калканджиева трябваше да бъде друг. Да им направи програма за гимнастика, да прибере сладкишите от шкафовете и майчински да ги посъветва какъв режим да спазват. Вместо това тя ги наруга като строга даскалица и си замина.

източник: skandalno.net

Leave a Comment