Една тъжна новина за всички фенове на филма „Бързи и яростни“ 🙁 Американският актьор Пол Уокър е починал при автомобилна катастрофа в щата Калифорния, се казва на официалната страница на актьора във Facebook.

„С прискърбие трябва да потвърдим, че Пол Уокър почина днес (30 ноември) в резултат на автомобилна катастрофа“, се казва в съобщението.

Актьорът е загинал при катастрофа в град Санта-Кларита, намиращ се на север от Лос Анджелис, където е пристигнал да участва в автомобилно шоу, чиято цел е била да събере пари за пострадалите от тайфуна във Филипините. В съобщението се казва още, че Уокър е пътувал с кола на свой приятел, който е бил зад волана. И двамата са починали.

Пол Уокър е роден на 12 септември 1973 в Глендейл, Калифорния, но е отраснал в Лос Анджелис. Той започва актьорската си кариера още в ранно детство, снима се в редица реклами. През 1986 дебютира в киното, играе във филм на ужасите. Световна известност получава през 2001 с ролята си на Браян О`Конър „Бързи и яростни“. Във филма Браян се включва в улични състезания с коли, за да се добере и да залови Доминик Торето (Вин Дизел). След това излизат шест продължения на филма.

През септември тази година започнаха снимките на седмата част. Филмът трябваше да излезе на голям екран през 2014. За момента кинокомпанията Universal Pictures не е съобщила дали гибелта на актьора ще се отрази на нейните планове.

източник: iwoman.bg

Leave a Comment