„Николета Лозанова беше доста незабележимо момиче в училище. От грозното пате, тя се превърна в красив лебед. Дори не може да повярвате, че това на снимката е тя, нали?“

Това ни написа близък на плеймейтката, който изпрати до HotArena.net уникална снимка на НиЛо, когато е била едва на 15 години и с 10-ина кила отгоре.

„Приятели сме от тийнейджърските години, когато Николета не си слагаше тонове грим и нямаше пластики. Бяхме си много близки тогава, но с годините се отчуждихме, тя се промени“, разказва източникът, който ни уверява на сто процента в информацията си.

И допълва: „В момента хиалуроните, ботоксите и пластиките по лицето придават коренно различен европейски облик, но очите й издават, че е тя“.

HotArena.net направи фото сравнение между тази снимка и други, по-стари, от ученическия период на Лозанова. В действителност има прилика – в овала на лицето, формата на носа, формата на очите и плътността на устните.

Но все пак е трудно да се определи дали това наистина е Николета, тъй като в интернет няма никакви снимки от тийнейджърския период на плеймейтката. Самата тя не обича да разкрива как е изглеждала преди операциите, а след тях промените са драстични.

НиЛо си оправи няколко пъти носа, сложи допълнително силикон в джуките, има изкуствени скули, перманентен грим на веждите за удебеляване. Изобщо – от натуралната Ники не е останало много.

Въпреки това, HotArena.net има съмнения, че момичето от снимката е Николета. В галерията по-долу ще видите още снимки на плеймейтката отпреди, но с доказан произход. Ще ни е интересно да разберем и вашето мнение – очакваме го в коментарите по-долу.

източник: hotarena.net

Leave a Comment