В аристократичен лукс живее пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев. Любимият доктор на манекенки, плеймейтки и фолк певици избягва да парадира с богатството си, но въпреки това се носят легенди за състоянието му. Какви са възможностите на бъдещия съпруг на Теди Велинова обаче свидетелстват и снимките от дома му. Вместо в някой изискан мезонет, пластичния хирург се шири в истински ренесансов дворец.

Всички мебели са издържани в светлите тонове на кремаво и бежово, а по стените висят безценни произведения на изкуството от цял свят. Килим от естествени кожи е проснат върху паркет от светло дърво. Внушителният ренесансов стил на целия интериор предизвика доста коментари из форумите.

Потребители се шегуват, че домът му прилича на ренесансов замък, а Енчев сякаш ще пие чай с английската кралица.

Самият д-р Енчев неотдавна сподели, че интериорът в дома му е изцяло дело на приятелката му Теди Велинова. Очевидно манекенката си пада по ретро стила и помпозната показност, тъй като е пръснала повече от цяло състояние, за целия този лукс.

Детската стая на малкия наследник на двойката също е издържана в този стил. И единствено веселите рисунки и играчките върху шкафа подсказват, че това е детска стая.

източник: kliuki.net

Leave a Comment