Две певици на “Пайнер” ще се появят в новия сезон на ВИП Брадър! Тази новина бе потвърдена лично от собственика на компанията Димитър Димитров.

Митко Пайнера призна в интервю за “Шоу”, че има огромен интерес към артистките му, но само две от тях ще се появят в Къщата.

“Все още не бих желал да коментирам кои са. Продуцентите на предаването държат да запазят това в тайна, докато дойде крайният момент на влизане в Къщата. Засега все още и те поддържат някаква конфиденциалност по въпроса, за да бъде по-интересно и хората да научат имената в последния момент.”, казва Митко Пайнера.

По информация на kliuki.ws Галена и Ивана ще са изпълнителките, които ще се появят в хитовото реалити. И двете обаче ще бъдат със специален договор, който ще им позволява да излизат от Къщата за участията си, тъй като някои заведения са направили графиците си до края на 2014-та година и певиците присъстват в тях.

Митко Пайнера призна, че лично водил преговорите, което означава, че част от хонорара на певиците в предаването, ще остане за джоба му.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment