“От екрана едвам можеща го играе мега водеща!”, иронично пее звездата в новата си песен

Деян Неделчев-Икебаната за пореден път взриви публиката с новото си парче. Снощи в епизода на “Къртицата” звездата изпълни поредната си музикална провокация. Този път обаче, за разлика от “Дъртака” и “От икебана дървесата ги боли”, текстът на песента е повече от смислен и отговаря доста точно на ситуацията в телевизиите.

Певецът прави страхотна пародия на начина, по който се уреждат в телевизията знайни и незнайни девойки, без изобщо да имат необходимите качества за това. Съвсем естествено, първа под прицела на иронията на Икебаната попадна новоизлюпената водеща Николета Лозанова.

“Двеста думи е научила и в телевизията случила”, пее ексцентричната звезда. И продължава: “От екрана едвам можеща го играе мега водеща”. И за да е напълно ясно кого точно има предвид с текста, певецът се е стъкнал в абсолютно същия стил, с който Николета се появи в няколко предавания – с червена панделка в косата.

Песента, а и клипът към нея моментално се превърнаха във всенароден хит. Коментарите в интернет пространството са повече от положителни. “Най-накрая някой да им каже на тези фръцли истината в очите”, доволни са феновете, очевидно визирайки не само Николета, а и всички подобни на нея “водещи”.

И гостите в студиото снощи бяха толкова впечатлени, че дори Крум Савов заяви, че смята да пусне парчето на децата си и да ги накара да научат текста.

източник: kliuki.net

Leave a Comment