Певецът Георги Христов хвърли поредната сензационна бомба като заяви, че да спечелиш „Евровизия – България” трябва да бръкнеш доста надълбоко в собствения си джоб. Той е категоричен, че в този формат шампиони стават само онези които плащат добре, а не тези които го заслужават.
„Този така наречен конкурс у нас е направен, за да се пъхат много пари в джобовете на определени хора. Не знам как е в другите страни, но тук първото място на „Евровизия” струва скъпо, а никой не се интересува дали избраните могат или не. Когато участвах аз, единствената причина да не се класирам първи е, че не поисках да дам достатъчно на когото трябва”, заяви той.

Брилянтният български изпълнител не пожела да уточни каква точно е сумата, която победителите трябва да бутнат за фалшифициране на резултатите. Тактически отклони темата преминавайки на по – общи въпроси и изказа недоумение от класическата черта на нашите сънародници, да се сърдят, когато им кажеш истината в очите.
Изказването му обаче отвори отново все още прясната рана за скандалното участие на Софи Маринова във финалите на „Евровизия” в Баку. Още тогава в светските среди се заговори усилено, че ромската перла е платила сериозна сума за правото да представя България пред света с ужасната си песен. С усилията на властта протестите бяха потушени, а Софи се провали тотално, отпадайки още на първия кръг.

източник: skandalno.net

Leave a Comment