На път е да се разрази невероятен скандал с поредното издание на „ВИП Брадър”, след като преди броени минути в София плъзна слух, че Парис Хилтън категорично е отказала да потвърди участието си. Според източниците на информация, американката е „размислила” в последния момент, а реалната причина е неспокойната политическа обстановка у нас.

„Преди по – малко от половин час се заговори усилено, че Парис Хилтън окончателно е отказала на „ВИП Брадър”. Именно поради това тя не се появи още вчера за официалното откриване, а продуцентите промениха първоначалния сценарий обявявайки, че ще разделят съквартирантите на две части за създаване на по – голям интерес. Всъщност тя е била посъветвана да не рискува идвайки тук”, споделиха хора от телевизията.

Парис ХилтънАко тази дезинформация се окаже невярна, то Парис Хилтън трябва да пристигне в София тази вечер. Първоначалният план предвижда да направи интервю при Ники Кънчев, след което да заеме мястото си в новата къща на виповете. По всяка вероятност ще престои у нас не повече от три дни, точно колкото остана и Памела Андерсън при своето участие.

В интерес на истината новият „ВИП Брадър” предизвика голям интерес още на старта. Този път шефовете обаче малко сбъркаха с подбора на личностите и това може да доведе до огромен отлив на зрители. В някои градове вече тръгнаха протести срещу Нова ТВ, заради решението им да изкарат ВИП личност синът на Цар Киро. Мнението на хората е, че той трябва да бъде поставен в затвора, а не да развява физиономията си по телевизора.

източник: skandalno.net

Leave a Comment