Срещу Тони Стораро в последните дни заваляха горещи обвинения, според които е замесен в търговията на жива плът и изкарва парите си чрез трафик на бели робини в Холандия. Данни от следствените служби сочат, че певецът върти сенчестия си бизнес в съучастие и партньорство с набралия популярност като гадже на Соня Немска и участник в Биг Брадър Денислав.

Скандалът се разрасна, след като излязоха още данни, според които Тони Стораро е прикриван от един от бившите началници на ОД на МВР в Шумен. Според сведенията, висшият полицай е забранил на подчинените си да работят по случая и да оповестяват каквато и да било информация.

От продуцентската компания на Тони Стораро излязоха с официално съобщение по случая и категорично отрекоха достоверността на тези сведения. От фирмата съобщиха, че в момента певецът е на почивка в чужбина и това е единствената причина да не коментира лично. В изявлението си определиха публикациите по темата като измислица.

“Категорично това не е вярно. В момента Тони Стораро е на заслужена почивка и не искаме да го притесняваме, защото от месеци насам не е имал възможност да си отдъхне. Това е причината самият той да не коментира – просто не е в България. Нито е викан за разпит в полицията, а още по – малко е пребивал момичета заради тъмните си цели”, се казва в прессъобщението на компанията.

източник: skandalno.net

Leave a Comment