Пламен Медаров и жена му Фани лъжат за раздялата!
Познати на двойката издадоха, че те са си заедно и всичко това е просто театър, научи Kliuki.net. Както вече ви разкрихме, марионетката не е случайно избран от продуцентите.

Той има гръб в тяхно лице, още повече, че жена му Фани е дружка с един от тях – Радо Тушев. Фани е близка и със Златка Димитрова, която е скритият коз на формата и беше вкарана по спешност в Къщата.
От самото начало Пламен избягва темата за връзката си с Фани, но на няколко пъти се изпусна, че те всъщност нямат развод, но са скарани и живеят отделно. Половинката му обаче вдигна панаир по телефона и забрани на Пламен да се сближава с Йоана, което веднага усъмни зрителите.


Певицата научи новината доста по-късно и разбра, че Пламен има вето да се задява с нея. После хората пред екрана отново бяха учудени, когато Пламен Медаров изненадващо обяви, че всъщност обича съпругата си.

В снощния епизод вече бяхме свидетели на разговор, в който стана ясно, че те повече от година дефакто не са семейство…
Една снимка и твърдения на тези, които ги познават отлично, създаде голям смут, защото излиза, че никаква раздяла няма, а всичко е прах в очите на феновете на шоуто.

„Взели са пари, че да има по-голяма драма, той е вътре с мисия да държи жив флирта с Йоана, но и жена му участва в играта – като ревнивката, която му прави проблеми…”, подшушнаха за финта осведомени.
Странно е още, че самата Фани издава неволно пред списание „Блясък”, че тя и участникът във „ВИП Брадър” имат щастлив брак и слуховете, че са разделени, не отговаряли на истината. Какви слухове, щом излизат от устата на Пламен?! Тя дори казва, че никога не са се разделяли…
Дали е така или не, предстои да се разбере категорично, а по-вероятно ще остане една от тайните на сезона.
Според мнозина обаче Пламен Медаров и жена му Фани лъжат за раздялата – вижте сами коментара на приятелка на семейството и фотото, което е от края на 2012-та!

източник: kliuki.net

Leave a Comment