Животът на красивата и нежна Нанси Карабойчева се превърна в същински кошмар, след като черна лесбийка си я набеляза по време на „Мис Свят” на остров Бали. Става въпрос за необузданата Денис представляваща Камерун на конкурса, която хвърлила око на българката още в първите дни. Благодарение на оказвания натиск, нашето момиче не могло да преживее и един ден без да изпадне в стрес и да не мечтае за завръщане у дома.


Денис и Нанси се запознали още в първите дни от престоя на екзотичния остров. Отначало нашенката въобще не подозирала, че тъмнокожата миска си пада по представителки на собствения си пол и приела предложението ѝ за приятелство като чиста монета. Двете даже се сприятелили, в свободното време ходели да пият кафе и да се къпят в морето.
Около една седмица след началото обаче, камерунката се напила доста здраво и в тъмна доба нахлула в стаята на Нанси. Без много приказки се нахвърлила върху нея, правейки отчаян опит да я притисне, за да изпълни желанията ѝ. В помощ на Карабойчева се притекла мис Грузия и двете с общи усилия успели да изгонят нахалната лесбийка.
Участието на Нанси Карабойчева във финалния етап на „Мис Свят” пропадна, след като организаторите в последния момент решиха да променят правилата. Първоначално бе обявено, че вотът на публиката ще окаже влияние за избиране на финалистките, но впоследствие отпадна. Така мис България отпадна на полуфинала, въпреки че в зрителската класация е сред първите 10.

източник: skandalno.net

Leave a Comment