Алисия мина в лигата на татуираните.

Певицата ознаменува наближаващия с бясна скорост юбилей с нова промяна по тялото си! Вместо чифт нови импланти или да резне пак несъществуваща гърбица по носа си, гаджето на Ники Михайлов тръгна да се рисува!

Досущ като врагинята си Николета си лепна татуировка с послание на чужд език! Плеймейтката се кичи с надписи: „Само Господ може да ме съди!”, „Завиждай ми!”, текстове на песни и „Никол”!

Алисия не иска да бъде разбирана погрешно като си изтипоса името на синчето, защото Малката Перука ще сметне, че е и за големия Валери. Тя като дама реши да бъде по-деликатна и да изрисува: “Love me like e lover treat me like a friend”.

Мястото на татуировката е достатъчно предизвикателно – на горната част на лявото й бедро! Не е толкова дискретно, че да го вижда само Михайлов, но не е и достъпно за всеки!

Демонстрацията на любов не е нещо необичайно за певицата, а и тя обича да го прави през Фейсбук! Лошото е,че както знаят всички – който тръгне да се рисува, никога не спира на първата татуировка!

Ако я кара така за следващия юбилей, Алисия ще изписана досущ като Николета! Иди после разправяй, че двете не се копират и коя е оригинала, коя – копието!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment