50-годишната Деми Мур се среща с 26-годишния арт дилър Вито Шнабел, с когото се запознала на юбилея на Владислав Доронин в Индия.

Юбилеят на Доронин, организиран от приятелката му Наоми Кембъл, събра известни личности от цял свят на грандиозен купон. Стълпотворението в луксозните кътчета на град Джайпур помогнало на Деми и Вито да се запознаят. След като се видели, те не се разделили през цялата вечер, пише lifenews.ru.

Както е известно, купонът на Доронин завърши със скандал и гостите му побързаха да си тръгнат скорострелно след втората празнична вечер. Местни хора се оплакали от крясъците на почерпените тузари и полицията пристигнала да въдворява ред.

Тъй като никой не смее да пипне с пръст супербогаташите-домакини, наказанието отнесъл мениджърът на купона, който е индийски гражданин. Човекът бил закопчан с белезници на място и отведен в ареста, а оттам – в съда, за отговорности покрай нарушенията на обществения ред.

Деми и Вито също се изнесли от Джайпур. В Америка те продължават да се срещат, но се стараят да не се набиват в очи, коментират задокеанските таблоиди.

26-годищният Шнабел е млад човек, който има богат опит в общуването със заможни и известни по-възрастни дами. Сред предишните му завоевания е Ел Макферсън: Вито бил близък с нея, когато бил само на 21 години, а тя на 44.

Преди година Деми и 34-годишният Аштън Къчър се разделиха, след като гръмна скандал заради негова изневяра. Сега той е с Мила Кунис и медиите постоянно се интересуват дали нещата с Деми са окончателно приключени и ще се оженят ли Аштън и Мила.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment