Дързостта на бившата блондинка не знае предел в името на рейтинга

Емилия мина окончателно в Лигата на скандалните изпълнителки! Хубавицата, която отказва да се снима по усмивка за популярни списания за „мъжко ползване”, шашна за пореден път феновете си!

Тя изгря като скромно благовъзпитано момиче от Гълъбово, превърна се в истинска дива, но напоследък… Безспорно талантливата певица се държи неузнаваемо!

Постоянно се появява без бельо на участията си, скандализира с предизвикателни тоалети – досущ като начинаеща бездарница, която се опитва да направи впечатление, за да я дадат по „телевизора”!

Сега е решила да бъде съвсем предизвикателна! В началото на новата година, Емилия, която дума не даваше да се издума за топлес-фотографии е решила да направи професионална фотосесия.

Нищо необичайно, ще кажете! Напротив! Най-често забременяваната от медиите изпълнителка се показа само по…грим!

Цапнатият в устата професионалист – Мис Бони изглежда е подкокоросал Емилия да е все по дръзка! Той публикува във Фейсбук част от процеса по подготовка на снимките на певицата.

Бившата блондинка деликатно покрива гърдите си, но е видно, че скоро ще се появят дръзки фотографии на Емилия – само по боди-арт!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment