12 фолк звезди ще украсят ежегодния календар на „Пайнер“. Както всяка година, подобно на „Пирели“ и музикалната компания пуска календар с най-големите си звезди.

Сред красавиците тази година няма да грее Камелия, заради скандал с продуцента. Но вместо нея на страниците ще изгреят едни от най-големите певици на компанията.

Януари месец феновете на фолка ще посрещнат с фолк певицата Преслава. Певицата на годината ще изненада феновете си с гореща фотосесия за календара. Феновете на Анелия ще й се радват през целия февруари.

А почитателите на Мария ще плакнат очи по нея през март. Април ще бъде месецът на Малина, а май ще зарадва почитателите на Емилия. Говори се, че блондинката смята да ознаменува появата си в календара като пусне и свой нов хит, но засега не можем да кажем, доколко клюката е вярна.

Юни ще зарадва почитателите на Цветелина Янева, а водещата на „Споделено с…“ Кали ще изгрее през юли. В горещите жеги на август феновете ще се радват на горещата Андреа, а септември ще бъде празник за феновете на Джена.

Октомври и ноември, съответно ще бъдат представени от Глория и Магда, а мразовития декември ще бъде изпратен в компанията на огнената Галена.

Всъщност фолк звездата вече две години е определяна за момиче на месец декември, пишат от gossip.bg.

източник: kliuki.net

Leave a Comment