Над 700 гости уважиха грандиозното парти по случай рождения ден на „Господари на ефира”, видя и засне HotArena.net. Култовото предаване отбеляза 10 години на екрана и събра не само целия екип през годините, но и много специални гости, носители на Скунксове и други.

Сред тях обаче не видяхме една много важна персона, без която „Господари на ефира” не биха били същите. Този човек избра да не уважи предаването и разочарова гости и продуценти.

Става въпрос за великия професор Юлиан Вучков, разбира се! Водещите бяха пратили покана за купона на най-големия си критик, с когото през годините водят забавна задочна вода през ефира. Те обявиха в навечерието на 10-годишнината на шоуто, че искат да заровят томахавките и да се помирят с професора, но той така и не се появи на партито, писа „Всеки ден”.

Припомняме, че професор Вучков винаги е хулел „Господари на ефира” като предаване и се е изказвал неласкаво за водещи и сценаристи. Гневното му отношение идва от постоянните закачки на сценаристите от „Господари на ефира” за изцепките и поведението на Вучков в ефир.

Но докато от забавното предаване джентълменски го поканиха да празнува с тях, без лоши чувства, професорът не можа да преглътне обидата. Може би подигравките на Господарите му идват малко в повече. По-долу ще видите и едно от видеата, в които осмиват професор Вучков.

Торта и скункс

Водещите на „Господари на ефира” през годините бяха приятно изненадани с по един скункс, подарен им от репортерите на шоуто. Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков и останалите винаги са се оплаквали, че няма да могат да се порадват на златната животинка, затова продуцентите решиха да ги зарадват.

Изненада беше и тортата за рождения ден. Тя бе толкова голяма, че се наложи сладкари да я сглобяват на място, тъй като иначе не може да се пренесе.

Е, от нея не излязоха адреналинки, но пък за това всички танцьорки през годините бяха дошли на партито, включително и първите – Теди и Ени, с които „Господари на ефира” стартира през 2003 г. в ефира на Нова телевизия.

Сред специалните гости на рождения ден бяха министърът на културата Владо Пенев, който се появи в рокерско яке, Сашо Диков, Ники Кънчев, Левон Хампарцумян и Петьо Блъсков.

Мариана Попова дойде с годеника си Ханес – двамата изглеждаха много влюбени. Друга интересна двойка бяха Зуека и новата му – режисьорката Анна Вичева, с която не криеха чувствата си.

източник: hotarena.net

Leave a Comment