Дарина Павлова има намерение да купи телевизия в България, изпаднаха в шок медийните среди. Там има намерение да излъчва някои от най – интересните италиански предавания, за които има възможност да плати лиценз. Говори се още, че идеята за тази дейност е на Силиво Берлускони, който в кариерата си е натрупал сериозен телевизионен опит.

Хора от бранша са категорични, че телевизията на Дарина Павлова мълниеносно ще се превърне в една от най – гледаните, тъй като според основната идея, тя има намерение да пусне десет от най – гледаните в световен мащаб предавания. Това със сигурност ще привлече аудиторията, а още повече като се има предвид пошлостта на почти всички излъчвани програми в родния ефир.

В същото време Дарина Павлова създаде „Фейсбук” група в защита на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, почти веднага след като властите потвърдиха присъдата му за данъчни измами. Освен това в италианската преса тръгнаха и упорити слухове, че връзката между красивата българка и детронирания премиер съвсем не е приключила, както се говореше в последно време.

Силвио Берлускони по свой начин изрази благодарността си към Дарина Павлова и публично ѝ се обясни в любов. Той каза, че изпитва огромни съжаления, задето не я е срещнал преди 40 години. Дори изказа разочарование, че сега вече не може да има син от нея.

източник: skandalno.net

Leave a Comment