Анджелина Джоли и Брад Пит пътуват по цял свят и, разбира се, правят всичко възможно да създават уют за себе си и за голямата си челяд.

Наскоро, заради снимките на Брад в Англия, фамилията си нае къща в селцето Кент, недалеч от град Кентърбъри. Тихо място, където можеш да се усамотиш, а децата ти да си играят на воля, наглеждани от бавачките!

Анджелина не обича да оставя Брад задълго сам, отбелязват от woman.ru. Затова тя решила да последва възлюбения си и да се навърта близо до него, докато продължават снимките в поредния му филм. Къщата в Кент не е дворец: там фамилията има само най-необходимото – за Анджи, Брад и шестте им деца.

Домът с просторен двор е нает срещу 3 000 паунда на месец. Това е стара, стилна сграда с огромни стаи, скосени тавани и грамадни панорамни прозорци. Вътре са разположени роял, широка маса за общите закуски и вечери. Меки килими стоплят излъсканите подове.
Британски медии описаха как децата на Анджелина и Брад са си отиграли в тихото място.

Ходели за риба, карали колелета или просто беснеели на улицата, измисляйки си нови игри.
Появата на на Анджелина и Брад в британското селце, където всички се познават и животът е до болка еднакъв и предвидим, предизвикала истински фурор. Още при първата си разходка Брад наминал в местната кръчма и си поръчал бира. В това време Анджелина и децата купували бонбони и списания. Можем да си представим как в кръчмата всички млъкнали, а около Анджелина и децата движението замръзнало!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment