Цветелина Грахич съвсем го удари през просото!

Шеметната беквокалистка на Слави не престава да сюрпризира феновете на бенда с поведение, каквото никой от членовете му не е отчитал! Вярно, навремето (има няма преди петнадесет години) „Ку-Ку бенд” бяха диви и луди ергени. Когато темаха първите турнета имаха по-дълги коси, бяха по-слаби и по-фриволни! Слави трепереше да не се носят легенди: „Минаха башибозуците на Дългия изпоизпиха и изпона**аха всичко в кръчмите!” Ако е знаел какво ще му дойде на главата….

Сладката пухкавелка Грехич е твърде различна от всички дами работили някога за него! Цветелина не е от тези, които преливат от женственост, но въпреки всичко е най-скандална от всички!

На последното участие – снощи в дискотеката на Коцето, певицата не пропусна да покаже любимите си мурафети. Макар и с твърде авангардна прическа и тоалет с десен на пеньоар, Цвети се държа като освободена от всички задръжки шоугърла!

Певицата (дали на чашка-две?!) използва чичо си Годжи за пилон, за да покаже на пубиката какви ги умее?! Георги Милчев няма скоро да забрави евъргрийна си „Млада булка бела, па игрива/на пилона нея си я бива…” не защото Слави все му я навира в очите! Просто човечецът вече е в очакване на внуци, а наборките на сина му още напират да го яхат!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment