Цвети призна, че е обвързана, но не пожела да издаде името на приятеля си

Грахич е супер доволна от работата си в „Шоуто на Слави“.
Цветелина Грахич реши да даде официално отговор на слуховете, които се нося за нея и Годжи. Според думите й двамата не са гаджета и никога не са имали такава връзка, а са само колеги и приятели. На младата изпълнителка бяха преписвани връзки с кого ли не, а най-одумвано беше излизането й с Георги Милчев-Годжи. Тя споделя, че за нея той е като всички останали, с които работи. Много е щастлива, че е попаднала на такъв страхотен колектив и че могат да се забавляват заедно.

Цвети призна, че е обвързана, но не пожела да издаде името на приятеля си. Връзката й е от скоро и тя ревниво крие личният си живот. Единственото, което сподели по този повод в предаването „Преди обяд“ е, че момчето не е музикант и това за нея е идеалната връзка.

Грахич е супер доволна от работата си в „Шоуто на Слави“. Тя и помага и в обучението, защото младата певица следва оперно пеене. Според нея, тя ще е от модерните изпълнителки на опера и още от сега показва това с интересната си прическа и множеството татуировки, които има.

източник: kliuki.net

Leave a Comment