Беквокалистката на Слави Трифонов взриви цялата аудитория на едно от последните си участие и се държа изключително неприлично, видя зоркото око на Kliuki.ws. Босненката Цветелина Грахич лъсна в скандално облекло и не спря да си навира през цялото време сочните бомби в очите на посетителите. Красавицата не е за изпускане….

Гласовитата изпълнителка Цветелина Грахич този път привлече вниманието на феновете не само с гласовите си данни, а й с гореща визия. Красавицата се появи на последното си участие саво по изрязано прозрачно потниче и бе забравила бельото си вкъщи. Невероятна гледка лъсна за очите на посетителите на заведението, които не отлепиха очи от пищното деколте на певицата. На всичкото отгоре Цвети не спря през цялото време да се държи неприлично и оголи фатално прелестите си. Ефирното потниче, с което беше облечена, не можа да скрие нищо и прелестите на Грахич лъснаха с най- малки подробности.

Горещата Цветелина Грахич и този път взириви феновете и почитателите си на участие. Убедете се сами от снимките, колко съблазнителна и провокативна бе певицата на сцената.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment