Русата амбиция се натресла на събитие, вместо любимия си и беше разкъсана от критикари

Намери се нещо, което да извади от равновесие силиконката с желязно самочувствие!

Андреа изхленчи от личната си страница, че е жертва на завистници и злобари. Певицата, която не изпитва и грам съмнение относно стойността си и като артист и като личност, все пак показа, че може да бъде извадена от релси. Разстроиха я не коментарите за вечния фотошоп на снимките й, нито оценките за музикалната й дарба, а хейтърите, които я атакуваха за това, че откри учебната година в едно столично училище.

В интерес на истината – не е сериозно да се атакува някой, който е поискал да зарадва непознати дечица на един ден, който има специално значение за българите. Не е редно и да подценяваме труда на някого, независимо дали харесваме или не творчеството му.

Лошото обаче е, когато нещо се окаже евтин ПР и долна лъжа! Директорката на въпросното на 138-о СОУ се кълне, че не е канила певицата. От изданието, което организират форума пък си измиха ръцете с твърдението, че искали да дойде само Кубрат Пулев!

Андреа се защити, че любимият й не можел да се отзове, а от вестника звъннали да ги поканят двамата! От целия грозен (и твърде безсмислен) панаир има само няколко извода: Една фолкпевица е идеален ПР, но се третира по-зле от престъпник; Един Валери Божинов е по-ценен от една неспираща да работи изпълнителка и Фейсбук е толкова страшен, че никой няма кураж да си признае, че е сбъркал (ако да пожелаеш успех е такова престъпление)!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment