Фолк певицата Галена стана за срам с новата си колекция. Изпълнителката реши да се изфука с дизайнерската линия, която подготвя. Изпълнителката се появи на участие в синя рокля от модната си линия. Която за всеобщ ужас разкриваше отпуснатите й форми.

Фолк певицата очевидно е наедряла, но това не й попречи да сложи подобен модел дреха. За жалост между бюстието и златния колан се виждаше грозна гледка. Вместо да покаже стройна фигура, като на снимките за каталога Галена демонстрира такива паласки, че потресе и феновете си.

Не се ли вижда, че е напълняла, че така се носи, питаха се ужасени почитатели. Дизайнерският модел на певицата със сигурност не пожъна желания ефект.

Изпълнителката не само не успя да скрие от феновете си, че е напълняла, но и стана за срам. „Как можа с тия паласки да облече такава рокля“, „Ще се пръсне по шевовете“, коментираха гости в клуба. Някои дори очакваха и още по-пикантни гледки, но певицата по чудо остана облечена до края на вечерта.

Както изглежда Галена видимо е напълняла, което се отразява и на външността й. Певицата обаче въобще не се съобрази, че на участие не разполага с фотошоп, който да скрие тлъстинките й. Феновете обаче са категорични, че Галена се е изложила и то доста. Певицата буквално стана резил, допускайки в подобен вид да цъфне на участие.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment