Пилето на поп фолка също се възползва от коригиращите програми, за да свали някое друго килце от себе си

Райна винаги е твърдяла, че е против пластичните операции и разкрасяващите програми. Певицата категорично заявява, че се харесва и не смята за необходимо да прибягва до услугите на фотошоп специалисти, които да обработват снимките й, както правят повечето й колежки.

Е да, ама не. Райнето изглежда е започнало да изпитва известни колебания по отношение на външния си вид. Как иначе да обясним факта, че и тя е започнала да прибягва до малките хитринки, за да изглежда по-ефектно на фотосите си? Kliuki.net излови, че пилето на поп фолка се е възползвало от услугите на обработващите програми, за да си докара по-тънка и изваяна осанка. Само че за нейно съжаление резултатът не е особено професионален.

Очевидно в опита си да направи гърба си по-строен и да премахне издайническите паласки около талията, Райна е попрекалила с корекциите. В резултат на намесата, на гърба й се е получила доста необичайна гънка, която разсмя почитателите й. “Много си си хубава, не си разваляй снимките с фотошоп”, съветват феновете на звездата. Или поне дано следващия път се довери на специалист, който ще обработи снимката професионално.

източник: kliuki.net

Leave a Comment