Плеймейтката не показа богато въображение и срита врагинята по кокалчетата със стара закачка

Плеймейтката, която вкара безкраен меден месец със законния си другар, не спира да провокира бившата на мъжлето си. Моделката се оказа истинско злопаметно женище! Заради една предизвикателна песньовка на връх рождения си ден, вкара цял арсенал удари в употреба, за да я засегне!

То не бяха лигави кадри от филма „Вълшебната Коледа на Николета Лозанова” – сърца и лъскава къщурка, не беше отвратителното „Нещо мръсно” на Азис”, горещи кадри от романтичното им бягство. Сега брюнетката нанесе пореден удар!

До преди дни Валери се снимаше с Ферари, деликатно намеквайки какво е готов да подари на жена си! Сега пък Лозанова публикува дръзки снимки с невероятен червен „звяр”!

Текстът към тях, разбира се, е провокативен и не търпи различни интерпретации: „Ще играем ли игрите за напреднали? На провокация носиш ли? 🙂 :*”

Освен това „фотосесията” доста напомня на онази от безумния кадър, на който „индианката” Алисия „обяздва” Ламборжинито на Ники Михалйлов!

Сега за пореден път феновете и на двете ще си извадят очите, за да разкажат на всички на коя й отива повече да има червена кола!

Leave a Comment