Слави Трифонов устроил нечуван скандал, след като научил пост фактум за самоволна акция на Гъмзата!

За Слави това, че тромпетистът е веселил частно парти и е прибрал целия хонорар само за себе си, е равносилно на кражба! Йордан Йорданов-Гъмзата си уредил сам новогодишното участие, но не го отчел, пишат HotArena.net и “Всеки ден”. Според неписаното правило на Ку-ку бенд, 40% от личните хонорари на всеки музикант влизат в обща сметка на екипа, която Трифонов контролира.

Уволнен си! – крещял разлютеният бос  и не искал да чуе и дума от обясненията на Гъмзата. Напразно дребничкият музикант се опитвал да разкаже на боса, че участието му е само едно и той го е отчел. Въпросната втора изява всъщност била приятелско парти, което Гъмзата веселил без пари.

Ядосаният Слави решил да затегне реда в живота на екипа си и всичко да си бъде под негов едноличен контрол. Трифонов поръчал ревизия за работата и доходите на всички музиканти. После разпоредил никой да не ходи по индивидуални участия, ако не е получил неговата благословия. Слави се държи като феодал, коментират фенове на Гъмзата. Той прекалява с опитите си всичко да контролира, като че ли хората от бенда са му крепостни селяни! В бенда отново назрявало напрежение, което рано или късно ще избухне!

източник: kliuki.net

Leave a Comment