Йордан Йончев- Гъмзата в свободните си от шоуто дни се изявява доста активно по дискотеките , където яко злоупотребява с алкохола и дамите около себе си.
На едно от участията си в непопулярна и евтина дискотека в Студентски град той буквално превъртял. Докато свирел на тромпета, очите му пробягвали по всички посетителки, оглеждали кръшните им снаги, а после посягал към чашката, която собствениците на заведението се грижели винаги да е пълна.


Около него пърхали девойки, въртели сочни дупета, изяждали го с очи, защото знаели, че има пари и е доста щедър кам избрениците си. Ох, че сте хубави, грабнал микрофона Гъмзата. Толкова сте хубави, че ви искам всичките заедно. Обаче имам един проблем. Възрастен човек съм и ще ми трябва помощ.

Другия път ще си донеса виагра. Сега мога да се справя само с две-три от вас. Момичетата се кикотели весело и продължили да въртят задничета, а по-възрастни гости на заведението веднага се оплакали в социалните мрежи, че са възмутени от вулгарните му свалки и непрекъснатото пускане на ръце към една или друга, уж да я насърчи да танцува повече на дансинга и да я похвали.
Гъмзата е известен женкар, а видно от прякора му и непоправим любител на алкохола. Той непрекъснато изневерява на жена си, но тя го търпи заради двете им деца и заради парите, които носи вкъщи. Името му е замесено не в една и две любовни афери. Говори се, че е бил гадже и на Цветелина Грахич, но явно без виагра не се е представил много добре, защото певицата го зарязала. По дискотеките пък той имал навика да си тръгне с някое дащно девойче, а на другия ден даже не помнел името му.

източник: skandalno.net

Leave a Comment