Злобата на Преслава изуми участниците в “Гласът на България”

Всички са ядосани на певицата, най-вече женската част. Участничките от нейния отбор смятат, че менторката им умишлено ги забива от страх един ден да не станат нейна конкуренция.

Зрителите забелязаха, че Преслава гони само жени на двубоите, и то по-красиви. Зрителите на „Гласът на България” забелязват, че изпълнителката не понася някой, който пее по-добре от нея.  В понеделник Преслава изгони адашката си, която бе спрягана за фаворитка в шоуто, пише hotarena.net

Зрителите останаха адски разочаровани. „Не сме очаквали, че любимата ни певица е толкова долен човек. Но ето, че рано или късно всичко излиза наяве.” –пишат по форумите.

Феновете са категорични, че Преслава няма да позволи на нито едно красиво момиче да иде на финал. Оказва се, че в шоуто няма никакво значение кой как пее. Това мнение заяви и изгонената Преслава.  Останалите кандидатки за слава също я подкрепиха.  Вася и Николина подкрепят мнението, че Преслава не е достатъчно обективен ментор.

От екипа на „Гласът на България” смятат, че не е изключено битката да се превърне в истинска война.  Ревността и завистта на Преслава може да й отрежат главата.

Ако продуцентите чуят за това, Преслава е вън от шоуто!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment