Владо Данаилов удари джакпота. Правещия се на духовно просветлен кандидат — гуру на нацията заби американска милионерка. Противно на проповедите, че парите и материалното не го интересуват Данаилов–син има връзка с истинска милионерска наследница. Чиято фамилия го приема такъв, какъвто е.

Благодарение на бъдещата си съпруга Данаилов–син може да прави каквото си иска и да не се притеснява за насъщния. А когато му свършат парите просто двамата посещават таткото на бъдещата му съпруга, който щедро го финансира.

Владо Данаилов се кълне, че Виктория за него е единствена и дори малкото му залитане по Златка не се отрази на връзката му с милионерската щерка. Която не само го обича такъв какъвто е, но и отдавна е приела странностите му.

Въпреки, че във „ВИП Брадър“ Владо проповядваше отказ от всичко материално и демонстрираше пълна липса на възпитание, оказа се, че младежът съвсем не се лишава от всичко. Именно защото може по всяко време да разчита на бъдещия си тъст за всичките си финансови проблеми, пишат от skandalno.net.
Въпреки проповедите си за аскетичен живот, след „ВИП Брадър“ Владо Данаилов изглежда започна да свиква с удобствата и нормалния живот. На партито на брадърите, той се появи в доста приличен вид и очевидно вече е започнал да свиква с късата коса, хубавите дрехи и луксозния живот.

Leave a Comment