Възхищавам й се за някои неща, но за други я съжалявам – че е самотна, че няма приятели. Това каза певицата Йорданка Христова в предаването Дикoff по „Нова телевизия“ по адрес на колежката си Лили Иванова.

„Много хора около нея са лицемери“, каза Данчето още и допълни: „Друго е да имаш контакти, душевна връзка – както аз с моите деца например“.

„Но не, аз не я упреквам, тя е решила да е сама. Аз например никога не бих постъпила така“, каза още Христова.

„Правила съм аборти, няма да казвам колко“, призна по-рано Христова в интервюто със Сашо Диков.

От думите й стана ясно, че първият от тях най-вероятно е бил направен от нея „точно преди 50 години“, т.е. точно когато е била на 20 години (преди дни тя навърши 70). Просто ритъмът на живот, който водех, го изискваше – пътувания, натоварване, обяви Христова.

Тя допълни, че се е притеснявала, че няма да може да има деца. Но приятелка-гинеколог й обяснила, че „един аборт даже е добре да се направи, да ти се смени кръвта“.

След това дошъл бракът й, а малко по-късно – и първото й дете. Впоследствие се появила и второто.

Тя се обърна към желаещите да забременеят жени: „Момичета, освободете духа си, престанете да мислите трескаво за това. Когато го направите, то ще си дойде“, каза тя. И допълни: „Стига машинката да работи“. Христова коментира още, че всичко е в духа, сексът е в главата.

Тя разкри, че се е развела със съпруга си Георги Стоичков, син на БКП-величието Григор Стоичков, заради голямото напрежение, което е настъпило в отношенията помежду им. То се е появило и заради промените след 1989 г. Христова отрече причината да е бил фактът, че той е бил алкохолик.

Много съм горда, че Фидел Кастро се сеща за мен все още, каза на финала на разговора Христова. Тя призна, че е чула, че кубинският лидер е питал за нея български  музикант преди няколко години. Данчето допусна, че причината е, че изглежда добре, допълвайки, че няма никакви пластични намеси по тялото си.

Както е известно, двамата се познават от поне 35 години. Христова обяви, че той е много интересна личност. „Все още е ментално много добре, пише книги“, каза певицата, за която се говори, че с бившия кубински лидер дори е имала нещо повече от чисто приятелски отношения.

„Човек има нужда от много малко, за да е щастлив“, заяви философски певицата.

„Без много неща можем, но единственото, от което истински имаме нужда, е обич“, каза още Христова.

източник: pik.bg

Leave a Comment