Дарина Павлова е решила да превземе Холивуд и от 2 седмици насам е в центъра на светските събития в Лос Анджелис. Богатата вдовица на Илия Павлов обикаля тузарските ресторанти и клубове заедно с любовника си – Джулио Берути, с когото е отседнала в кралски апартамент в петзвездния „Бевърли Хилс хотел”. За това се похвали самата тя във „Фейсбук”, като не пропусна да уточни, че е с младото си и красиво гадже.

Справка на „ПИК” показа, че най-евтините апартаменти там са с цени от 5000 долара и вървят нагоре. Освен това стана ясно, че Дарина съвсем няма намерение да му ражда дете, както тиражира родната преса, а да го ощастливи с нещо доста по-значимо – пробив в Холивуд. Именно такава била целта на посещението на двамата в Лос Анджелис, където ще останат още седмица.

В меката на киното Мадам Мулти се среща с известни актьори и режисьори, голяма част от които са й близки приятели, и промотира любовника си на всички. Тя буквално пръскала милионите си в опит да направи впечатление и да уреди красавеца Джулио с престижна роля в някой високобюджетен филм.

За това и не пестяла средства за тузарски почерпки, зашеметяващи рокли и бижута и костюми за гаджето си, както и придвижването му с лимузина. В социалната мрежа „Туитър” Дарина също рекламира усилено Джулио и не спира да публикува статии и негови снимки в пресата.

„Още като го доведе в България есента и го срещна със Силвестър Сталоун беше видно, че е много влюбена и той не е просто поредното й момченце за забавление. Държи на Джулио и не е учудващо, че опитва да му помогне да пробие в голямото кино”, коментират близки на богатата вдовица у нас.

източник: pik.bg

Leave a Comment