Милионерската вдовица Дарина Павлова демонстрира супер фигура. Любимката на Силвио Берлускони наскоро долетя от Италия за среща с екипа на „Непобедимите“ в България. Въпреки че вече е на 50 Дарина демонстрира завидна фигура. И невероятна форма, която накара много от родните хайлайф персони да й завидят.

След последните си пластични операции мадам „Мулти“, както някои я наричат изглежда наистина невероятно. Видимо подмладена Дарина пристигна с екипа на „Сънувайки Италия” в България.

Павлова, която сравнително рядко идва в родината ни, този път успя да очарова дори холивудските звезди. Дарина посети снимките на „Непобедимите 3“ край Кранево, където дори успя да вземе кратко интервю с тях.

Красивата българка, която изглежда невероятно за годините си, е от няколко дни в София. Тя успя да отдели време от ангажиментите си и да се види с много от старите си приятели, както и да посети изложбата на италианския художник Макс Марра, пише blitz.bg.

По време на посещението си сред холивудските звезди Дарина успя да очарова и Келън Лутц. С който дори си направи снимка за спомен.

Милионерската вдовица се оказа една от малкото родни знаменитости имащи шанса да се срещнат с актьорските легенди. Бизнес дамата за кратко време успя да ги омае и очарова.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment