За 100 хилади лева хонорар Валери Божинов бил склонен да влезе в „Къртицата“. Новината гръмна по всички сайтове и породи доста въпроси и учудване, а при някои предизвика и телешки възторг.

Първо за шуро-баджанащината в ТВ7 и смученето на пари от едни и същи хора. За едно и също предаване миналия сезон Николета взе три хонорара. Единият за рекламата на предаването. Аз влизам – гледайте ме. Вторият, доста сериозен за триседмичното й участие, след което развя бял байряк и излезе. И третият за водещ, защото веднага след излизането си, тя се втурна да пречи на Жана във воденето на коментарното предаване. А накрая си извоюва собствено скучновато жълто предаване в същата телевизия.

Вторият въпрос е за самия Валери. Той смята ли да си намери отбор през януари и да кандидаства за трансферите, или вече ще се изявява като риалити звезда?   Ще зарязва ли футболната кариера на такава млада възраст, или ще се изявава по телевизята? Разбира се, че ще си търси отбор, друг проблем е дали ще го вземат.

А отговорът е много прост. Никой не е предлагал на Божинов такъв хонорар, нито има намерения да му го даде. С цел да се засили интереса към риалити шоуто, в момента започват да се спрягат всякакви имена и някакви бомбастични хонорари. Телевизията показва колко е богата, как докато в Брадъра дават статуетки и грамоти, в ТВ7 броят сериозни пачки.

За фалша и лъжата допринася и Николета, която уж не живее с Валери и са разделени, но в същото време го ревнувала, че ще влиза във формата, не искала да се разделя с него толкова дълго време и куп измислици, които уж доверила на приятелки. Само не знаем иска ли хонорар и тя за лъжите си или го прави безплатно, за да се задържи на екран с мижавата си рубрика, която вече никой не гледа.

източник: skandalno.net

Leave a Comment