С него дори прегледът при гинеколога се превръща в удоволствие! Испанецът Мануел Рико се превърна в истинска сензация в чилийска болница, научи HotArena.net.

Горещият мачо със сини очи и перфектно тяло, се превърна в най-желания лекар в цяло Чили. А пред кабинета му се тълпят жени, желаещи да ги прегледа.

Младият мъж доскоро се е изявявал като фотомодел, а в миналото дори е бил носител на титлата „Мистър сексапил“. В последствие обаче решил да се посвети на по-сериозни дейности.

“Това беше преди четири години, тогава още ме забавляваше да ходя по разни конкурси, но вече завърших университета и искам да се посветя единствено на кариерата си, избрах Чили, защото приятелката ми е оттам, запознахме се, докато следвахме”, признава Рико, пред списание “Blesk”.

Въпреки че е сериозно обвързан сексапилния доктор не може да оплаче от липса на внимание. Пациентките му редовно флиртуват с него и му правят неприлични предложения.

За огромно тяхно съжаление обаче красавецът не се впечатлява никак от това. И дори признава, че подобни случки го забавляват. Освен това е убеден, че красивата му физика помага на дамите по-лесно да се справят с неприятното изживяване в кабинета.

“Така дори те се отпускат повече пред мен и го няма обичайното притеснение на пациентката пред гинеколога”, споделя тайната си, най-сексапилния гинеколог на света.

източник: hotarena.net

Leave a Comment