Явно няма нито едно предаване в Нова телевизия, което да не е с предизвестен край. Близо два месеца преди финала на шоуто „Х фактор“ името на победилетя се знае. И това е внимавайте! Наско от Варна. Детето е хубаво, стройно, добре сложено и единствният му недостатък е, че…не може да пее. Засега обаче това явно няма значение, нищо че шоуто е за певци.

Наско е рапър, той може да рецитира с апломб, да крещи, да нарежда, но когато му се падне някаква песен е видимо безсилен. Успява да изкара няклко трели фалшиво и след това продърлажа с речитатива. Той дори песен на Бийтълс превърна в скоропоговорка, но журито само го похвали за това.

Момчето е едно от онези амбициозни генийчета, което хем е отличник, хем решава задачи, като машина, хем е баскетболист и се кани да ходи да играе в чужбина и да жъне спортни успех, хем между другото, ако спечели Фактора, ще става певец. Пеещ баскетборист, или спортуващ рапър, нищо такова.

Хлапакът има фенове и това са момиченца на неговата възраст, които крещят оглушително в залата и скандират името му.   Впрочем то 90 процента от публиката е кресливи създания, скочили от ученическата скамейка и забравили, че имат вечерен час. Журито се мръщи, защото ако трябва да се спазва регламента, то Наско отдавна да си е в къщи и да си тренира волейбола.

Обаче нали салонът трябва да се напълни с публика? А няма нищо по-лесно да се вкарат момиченцата, които крещят за идола си Наско. И такива, които гласуват. А отдавна е ясно, че за едно предаване в Нова телевизия не е важен талантът, а броят на СМС-ите.

И така момчета и момичета с ангелски гласове вече отпаднаха.  А Наско неизменно се спасява и размахва юмруци от радост, твърдейки, че е най-добрият. И на всичкото отгоре си вярва.

Все пак дали от Х фактор ще се сетят по някое време, че форматът е за музикални таланти, не за крещящи агресивни индивиди? Ако пък рапът е чак толкова модерен, защо не направят състезание само за него? Зрителите искат хубави песни и добри изпълнители. Но виждат насреща си едно заслепено от самочувствие момче, което наистина ще вземе да спечели. С това, че не може да пее, но носи СМС-и на предаването.

източник: skandalno.net

Leave a Comment