Имат ли връзка влюбването, щастието и дългата връзка с напълняването или в това няма и капка истина? Има, и още как, даже цял океан от истина. Оказва се, че любовта неминуемо ви обременява с някой и друг килограм. Защо е така, обаче?
Влюбени с килограм отгореВлюбени с килограм отгоре

Любовта ви помага да се отървете от негативните мисли, от песимизма си, от лошото настроение, от проблемите, които мъчат съзнанието ви и на практика олеквате психически, но пък натежавате физически след всичките кутии бонбони с форма на сърце, след секса със сладолед и други лакомства, с романтичните вечери, със спокойствието, което ви дарява любимия и, което засилва апетита ви и кара да си похапвате на воля.

Обикновено, когато човек е на пазара, тоест търси си половинка, се стреми да е в най-добрата си форма – изряден външен вид, спортна фигура и т.н. И, когато постигне целта си, се отпуска, забравя за казармения режим. Става нередовен във фитнеса, но пък много редовен в леглото, което пак си е спорт, така че това е един от добрите ефекти на влюбването върху тялото ви.

Влюбени с килограм отгоре

Но заедно със секса, зачестяват и закуските в леглото, както храненията навън и то обикновено с нещо калорично и нездравословно. „Защо да съм слаба, когато любовта е сляпа и половинката ми ме харесва всячески!?“ – това си мислят една голяма част от жените, а и не само. Мъжете бързо заформят бирено коремче само след няколко месеца любов и съвместно съжителство.

Освен похапването, друг порок на влюбените е липсата на физическа активност, освен сексът, разбира се.  Особено в началото на връзката, когато любовта е всепоглъщаща и изпепеляваща, влюбените предпочитат да си останат вкъщи, да се гушкат пред телевизора, да се въргалят в леглото и в редки случаи да се разходят за ръчичка в парка. В този период и за него, и за нея няма лично време, има общо време, което неминуемо води до занемаряване на грижите за външността от страна и на двамата.

Как обаче да останете влюбени и във форма едновременно? Най-добрият начин е да ходите заедно на спорт. Каква по-добра идея да прекарвате времето си заедно, да се веселите и в същото време да се поддържате в добра и секси форма.

източник: intimno.rozali.com

Leave a Comment