Скандалното клипче не остави нито един безразличен зрител. Решението за свалянето от екран  стана по време на телевизионна дискусия. На нея присъстваха някои от най-видните български общественици в ефира на Нова телевизия.

Георги Лозанов, който е шеф на Съвета за електронни медии, бе категоричен, че в рекламата се залага  на продажба чрез секс. Тази формула според него отдавна е загубила своя ефект. Не е допустимо в националния ефир да бъде излъчван толкова вулгарен клип.  Той според Лозанов е достатъчно отблъскващ, но е насочен към определена таргет група.

Националният съвет за саморегулация също преценил, че въпросната реклама трябва да бъде свалена от ефир.

Продуцентът Мартин Василев се изказа, че рекламата на сиренето граничи с хард еротиката.  Въпреки обаче, че свършила работата си перфектно, рекламата била адски неуместна.

„Трудно е да продадеш фалшиво сирене с помощта на чифт големи цици” – допълва той.

Актьорът Александър Дойнов формулира най-точното определение. Според него никой нормален мъж няма да си купи сирене заради чифт големи женски гърди, пише skandalno.net

Той казва, че не му дреме къде героинята ще си завира сиренето.  Цялата постановка е като лош училищен театър, където пиесата е подготвена от даскалицата по литература, защото не е имало пари да се наемат професионалисти – коментира Дойнов.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment