50-годишната Деми Мур откри на снимка в тиражно издание бившия си съпруг Аштън Къчър и ужасно се разгневи. Защо ли?
На снимката до Аштън Къчър се кипрела новата му любов Мила Кунис, което не е никаква новина. Любопитното е, че Мила била облечена с дизайнерска рокля, която е собственост на Деми Мур!

Мила със сигурност си е присвоила парцалки от елитния гардероб на Мур, коментират таблоиди. Не е изключено Аштън да е прибрал някои от скъпите тоалети, когато се е изнасял от общия им с Деми Мур дом след раздялата. Това може да е станало случайно – а може и не, коментират от woman.ru с позоваване на Тhe National Enquirer. Очевидно Мила, усвоявайки обща територия с мъжа на живота си, е открила прекрасните роклички и блузки и се е изкушила да влезе в тях.

Вместо да изпита ревност, че някоя случайна жена е могла да забрави част от гардероба си у Аштън, Мила правилно е преценила, че това ще са одеяния на Деми. Но вместо да й ги изпрати, се изкушила сама да ги навлече.

Източник от артистичните среди потвърждава, че Деми била шокирана от това поведение. Тя обаче нямала никакво намерение да раздухва смешния скандал, тъй като съзнанието й е обсебено от последната й връзка. Сега Деми се среща с 66-годишния милиардер Питър Мортън – татко на едно от предишните й гаджета, Хари Мортън.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment