Явно хората са прави, казвайки че времето лекува. Във виртуалното пространство излязоха снимки на Деми Мур. 50 годишната актриса показа идеална фигура на плажа, където е беше  в компанията  на млад  мъж, пишат от kliuki.ws

Мнозина видели снимките останаха доста приятно изненадани. Нейни фенове се зарадваха, че раздялата й с Аштън вече е в миналото и  тя продължава с гордо вдигната глава напред. Актрисата е забелязана на плаж в компанията на млад мъж. “Още хваща окото”, пише неин фен, видял фотосите. “Тялото й изглежда по-добре от повечето на млади момичета”, коментира друг.

За да поддържа фигурата си тя полага ежедневни грижи чрез спорт и йога. За идеалната кожа помагат масажите с екзотични масла и други процедури.

Очевидци коментират, че актрисата е прекарала доста добре в компанията на младежа. За това съдят от идеалното им настроение и усмивката, която не слизала от лицата им. “Браво на нея, малко жени на нейната възраст биха си позволили бански на две части! Уникална! “, пише нейна почитателка.

Всички се надяват да разберат повече за мъжът до нея и отношенията им.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment