Доскорошният телевизионен водещ Денис Ризов стана главен герой в грозен скандал. В личния си профил във Фейсбук, шоуменът пише за бившата си служителка Кристин Илиева (на снимката с розовото бюстие), че е „тъпа ку.ва“.
Гаджето й Мартин Ганчев веднага реагира като пише буквално следното към Дениз:
„Доста е смешно, човек като вас и на вашите години, да обижда момиче на 20 години, което беше една от малкото причини предаването ВИ да радва няколкото човека които го гледаха. Все пак нещата придобиха нормален развой и след грозния начин по-който прекратихте отношенията си с нея и другите момичета, гледаемоста постави нов световен рекорд за предаване в национална телевизия с най-нисък рейтинг.


Второ – Тъпа курва можете да викате на всяко едно друго момиче, което Ви е вързало, но точно на тази която не успяхте да КУПИТЕ, някакси не върви. Ама нали имаше една поговорка за киселото грозде…
Трето – Кристин се прибира в неделя и тъй като смята за неуспешен подход това да Ви звъни и да Ви търси (поне практиката и приблизително 100те обаждания през последните 6 месеца, останали без отговор или малкото случаи когато благоволихте да си вдигнете телефона бяха съпроводени от лъжи и празни обещания, а последното дори с псувни, заплахи и клетви) очаква вашето обаждане в началото на другата седмица.
Благодаря за вниманието на звезда от вашия ранг към мен“!
Реакцията на Ризов не закъснява: „Уважаеми пръдлъо Мартин Ангелов Ганчев, моля да ми се обадиш по телефона веднага или кажи на тъпата курва, която ти е гадже да ми се обади. Парите и са в мен в момента. Може да ги получи в следващите 2 часа. Утре ще е късно. Номер за получаване на пари : 0888 400 002. Поздрави ! Денис“.

Само преди три дни БНТ замрази шоуто „Денис и приятели“ до Нова година по взаимно съгласие между продуцентите и ръководството на телевизията, под предлог, че трябва да се направят промени в концепцията.
Само преди месец стана ясно, че бюджетът на “Денис и приятели” е драстично намален и вместо всеки ден, шоуто ще се излъчва веднъж седмично, а шоуто беше сериозно обновено. Явно обаче това се е видяло крайно недостатъчно на шефовете в БНТ и те са поискали сериозни и окончателни промени.

източник: pik.bg

Leave a Comment