Мариана Станчева – мулатка на 22 години, е новата изгора на Део. Двамата се запознали във Варна преди месец съвсем случайно. Део имал там участие, а тя била от обслужващия персонал. Изтънчената й визия, добрият български език, скромността и културното й поведение грабвнали веднага погледа му, но най-вече страхотното тяло, което мулатката криела под униформата си. Той набързо й поискал телефона и тя му го дала. После две седмици говорили с часове и блондинът я поканил да живее с него в София. Това много прилича на любов от пръв поглед, но също и на отчаян жест, когато си самотен и всички жени са те отхвърлили, а ти си на 38 години, няма никой край теб, пък животът си тече…Така Мариана се озовала в луксозния апартамент на Део, буквално взета от първа среща.


Момичето има доста нещастна съдба, баща й е от Нигерия, следвал е в България, тя се родила, но той не искал бяла булка и бебе и се прибрал в страната си. Момичето отраснало само с майка си и веднага след завършването на гимназия започнало работа, за да я издържа, понеже жената вече била болна. Део и ЛораВъпреки че малката започнала да печели пари и да купува лекарства, майката починала, а Мариана отишла да работи във Варна, за да се издържа. Там я намерил и Лео. Красиво и бедно сираче, което няма да му прави номера като другите мацки и няма да се осмели да му избяга.
Блондинът вече я снима в новия си дует с Лео “Дай газ”, който рекламира екологично и чисти коли и е песен, която трудно някой би решил да изслуша втори път, освен мазохистите. Там Мариана вее щастливо коси и широко се усмихва.
За една година шоуменът беше изоставен от две жени – от Лора Караджова, с която имаха дълга връзка и от голямата си любов Елена, с която се запознаха в “Денсинг старс”, започнаха бурно, но мочичето се отегчи от него и избяга. Сега приятелиите му се чудят дали Мариана ще се задържи, или след като я лансира в шоубизнеса, тя също ще му избяга.

източник: skandalno.net

Leave a Comment