Фолк певицата ДесиСлава е бременна. Изпълнителката, която през последните седмици не спира да пълнее, най-после издаде причината за това. Оказа се, че русата фурия е бременна с второто си дете. И след няколко месеца ще става майка.

Новината предизвика истинско удивление у феновете на Деси, които не очакваха, че певицата ще се реши да ражда отново. След като роди сина си преди години певицата сякаш бе решила да приключи с децата.

Приятелите й обаче издават, че фолк певицата вече е във втория месец и е спряла всички вредни навици. Никакви цигари, никакъв алкохол, нищо, което да създаде проблеми на звездата с бъдещото й бебе.
Щастливият татко Светлозар Савов също е на седмото небе от щастие. Двойката обаче пази новината в тайна, тъй като все още не са минали рисковите първи три месеца.

И въпреки приятната изненада засега двамата не мислят за сватба. Светлозар гради кариера като ММА боец в САЩ, а ДесиСлава не е готова за нов брак, пишат от skandalno.net.

Приятели на двойката коментират, че бъдещия татко бил доста изненадан от новината. Самият той много обича ДесиСлава, но новината за бебето го хванала неподготвен. Засега не е ясно какви са плановете на двойката и ще се съберат ли официално. Савов няма намерение да се връща за постоянно в България, а на ДесиСлава няколко път й отказаха виза за САЩ, коментират още техни приятели.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment