Фолк певицата ДесиСлава е на път окончателно да прекрати музикалната си кариера. Изпълнителката решила да се изяви в ново поприще, което няма много общо с музиката. Вместо да се развява по дискотеките и да пее в задимени кръчми, Деси реши да се изяви като актриса.

Фолк иконата дори е правила пробни снимки за участие в нашумелия сериал “Етажна собственост”, разкриха от снимачния екип. Продуцентите останали много доволни от артистичните дадености на певицата и нищо чудно наистина да я наемат.

Това не е първият път, когато Десислава се изявява в киното. Преди няколко месеца, видяхме фолк дивата в сериала “Столичани в повече”. Освен това Деси бе поканена и за снимките на “Стъклен дом”, припомнят запознати. Самата Десислава твърди, че още като малка е имала желание да се пробва в киното. Но не се  решила да се потопи в седмото изкуство пишат от razkritia.com.

Десислава споделя още, че от дете мечтае да стане актриса, но в нейна първа любов се превърнала музиката. Що се отнася до изявите й в киното, тя не отрича, че предложенията за участия във филми са й доставяли огромно удоволствие, но не смята да приема офертите безразборно и подбира много внимателно ролите си.

Засега певицата е склонна да участва само в касови продукции, а след участието си в “Столичани в повече” е приела да се снима единствено в новия сезон на “Етажна собственост”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment