Деян Донков изчезна. Звездата от „Къртицата“ така и не се появи в сутрешния блок на ТВ7, за да си побъбри сладко с Жана. Вместо това остави водещата сама да си говори и да гледа празния му стол.

Актьорът, който изненадващо напусна шоуто снощи, обеща сутринта да бъде в телевизията за поредното интервю и дисекция на личния му живот и отношенията му с Радина. За огромно разочарование на телевизионерката обаче, Донков не само не се появи, но и двата му телефона бяха изключени.

Познати на звездата побързаха да предположат, че най-вероятно Донков е изчезнал някъде на кратка почивка. Още при напускането на Радина от шоуто, двамата си обещаха след края на формата да заминат някъде и да изяснят отношенията си.

Двойката доста шокира зрителите и феновете си с непрекъснатите си скандали в „Къртицата“. Именно те станаха и причина Кърджилова да напусне предаването предсрочно. Младата половинка на актьора му обеща, че след предаването двамата ще се изясняват на четири очи и ще решат как ще продължи връзката им. По всяка вероятност звездите са решили да не отлагат темата и да си изяснят скоростно нещата. И по тази причина Донков не се появи в предаването тази сутрин.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment