Звездата от „Забранена любов“ и „Чужденецът“ Саня Борисова има доста бурна биография. Преди да пробие в киното и да стане звезда красавицата се е изявява и на пилона, научи HotArena.net.

Това се случило по времето, когато Саня била с Деян Донков. И двамата били млади и влюбени.

Двамата се залюбили в родния Видин, а под влияние на Донков Саня вместо към подиума се насочила към театъра.

„Всичко между нас започна много романтично, но определено не бяхме един за друг и се разделихме“, сподели преди време Саня. Напоследък и двамата обаче избягват да си спомнят за общото си минало.
Когато се срещат за първи път Саня е едва на 17, а Донков вече следва в НАТФИЗ. Разликата от 9 години обаче не я смущава и след като завършва гимназия Борисова го следва в столицата.

В София обаче девойката не успяла да си намери работа. Затова Донков я уредил като танцьорка на морето.

Цяло лято Борисова виела снага в нощен клуб, където се изявява в клетка на пилон. За щастие на бъдещата звезда не й се налагало да се съблича, а носела ефирна рокля.

След това се записала в НАТФИЗ, но издържала само 1 година. Разделила се с Донков и заминала при семейството си в Италия.

Няколко месеца по-късно Саня успява да пробие в света на киното. Тя се явява на кастинга за сериала „Забранена любов“, където среща любовта на живота си Ники Илиев.

Двамата по-късно заснеха и хита „Чужденеца“. В последствие се ожениха, а днес кроят планове за нови киноизяви.

Актрисата признава, че в лицето на Ники Илиев е открила сродната си душа. „Това, което ми се случи с Ники, е истинско чудо“, споделя още Саня, пише „Уикенд“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment