Деян и Радина сътвориха най-големият си истеричен скандал в „Къртицата”!

Деян Донков този път наистина прекали със своите несвързани изречения и заяждания, докато актрисата се опитваше да му угоди и го молеше да спре.

Подпийналият Деян прекрачи границата и дори оскуба Радина, която не издържа на тормоза му и напусна компанията му.

Часове наред красивата звезда се жалваше пред приятелката си Рут Колева. Жени Калканджиева и Ирена Милянкова също се опитваха да помогнат със съвети, но Радина хлипаше безутешно през цялото време. Преди това тя дори потърси помощ в тайната стаичка на „Къртицата”.

Разговорът с психолога беше една истинска агония за нея. Жигосаното й сърце, което пострада от жестоките думи на Деян, щеше да се пръсне от мъка. Докато тя се късаше от рев, Деян Донков си спеше спокойно на дивана.

Радина Кърджилова си изплака очите да разказва, че няма представа какво се случва с връзката й. Тя предпочете част от интимната й изповед да не бъде излъчена и продуцентите уважиха желанието й. Зрителите станаха свидетели на едно същинско страдание и в извънреден лайф в понеделник всички ще разберат каква е окончателната развръзка.

Деян и Радина май са на финала на своите отношения, въпреки че много се обичат… Може би любовта им е твърде изпепеляваща, за да им носи щастие и някой трябва да сложи край на това?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment