Димана се завърна с нова придобивка от Америка. Изпълнителката на “Грешката е вярна” използвала престоя си тям, за да налее още малко силикон в гърдите си и да настигне по гръдна обиколка едни от най-цицорестите си колежки.

Певицата била на гости на своя приятелка, която я поканила за сватбата си със задокеанската си любов. На тържеството много от гостите я ухажвали и доста недвусмислно се взирали в щедрото й деколте. Мисля, че доста ги впечатлих, някои даже ми поискаха телефона, хвали се тя.

Фолкаджийката решила да си притури още силикон и да стане още по-търсена и секси, но не смеела да си направи тази процедура в България, защото щяло да се разчуе. Затова прибегнала до услугите на американски лекари, които тутакси я напомпали до пръсване.

Димана смятала да запази малката си клинична забежка в тайна, но колежките й веднага забелязали промяната в размера и започнали да я коментират. Тайната станала обществена и сега всеки иска да надникне в деколтето на дивата и да провери какво е качеството на американския силикон.

За сметка на това никой не споменава факта, че новият хит на Димана е не първо място в класацията на поп фолк произведенията на изкуството. Първото място не е новина, ако не е гарнирано с малко силикон, шегуват се от бранша.

източник: skandalno.net

Leave a Comment