Тъжна Коледа празнува тази година семейството на Дими Казълов. Участникът в „Биг Брадър“ трагично загуби преди няколко седмици дъщеря си Деметра. Смъртта на момичето потресе обществеността, а причините за кончината й станаха повод за редица слухове свързани със смъртта й.

В навечерието на Коледа Дими реши да сподели причините за драматичната смърт на Деметра. По-малката дъщеря на брадъра се самоуби изненадващо, а кончината й потресе цялата общественост, пишат от kliuki.net.

Оказа се, че причината за смъртта на Деметра не е зависимост към дрогата или нещастна любов, както твърдяха „запознати“. Всъщност жестока диагноза причинила смъртта на момичето. „Деми е сложила край на живота си заради ужасна диагноза, която е криела от близките си, за да не ги тревожи, обричаща я на мъчителна агония…“, написа на стената си в социалната мрежа Дими. Брадърът сподели, че е съкрушен от загубата й, но разкритията му сложиха край на спекулациите по адрес трагичната смърт на момичето.

В мрежата се чуха какви ли не абсурдни предположения, а близките на Дими многократно отправиха апел да се спре с коментарите и предположенията около загубата на Деметра, за да изживеят свободно мъката си. В крайна сметка Дими сам обяви, че ще разкрие какво е довело до трагичната смърт на дъщеря му. Която както стана ясно е сложила край на живота си, след като е научила е тежко болна от нелечима болест.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment