Леонардо ди Каприо отведе Кейт Уинслет до олтара и я предаде на новия й съпруг Нед Рокендрол.

Кейт Уинслет и приятелят й с екзотична фамилия са се оженили още в началото на декември на тайна церемония в Ню Йорк, но това става известно едва сега. Присъствали са само много близки хора на двойката, включително децата на Уинслет от първите й два брака.

Нед Рокендрол, чието рождено име е Ейбъл Смит, е племенник на милиардера Ричард Брансън. Връзката му с холивудската дива започна в началото на 2011 година, но актрисата го представи едва година по-късно, разказва www.eg.ru. Още в самото начало Кейт признаваше пред медиите, че въпреки двете си несполуки вярва в брачната институция и иска да се ожени отново. Третият съпруг на британската актриса е сътрудник в корпорацията “Virgin”. Нед е по-млад от Кейт с три години.

Тайната церемония би била затрогваща гледка за широката публика. До олтара булката била отведена от Леонардо ди Каприо – партньорът на Кейт от емблематичния “Титаник”. Двамата са много добри приятели.

Преди да стане мисис Рокендрол, 37-годишната Кейт Уинслет бе омъжена първо за режисьора Джим Трипълтън. С него живя три години и му роди дъщеря. От втория си брак с режисьора Сам Мендес актрисата също има дете.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment