Рекорден хонорар получава Сашо Диков от Нова телевизия. Популярният тв водещ се облажи със завидна заплата, откакто стана лице на третата национална телевизия.

Благодарение на щедрите си продуценти бившия спортен журналист прибира цели 10 хилядарки на месец за четири предавания. След всяко издание Диков получава по 2500 лева—сума, значително по-голяма от взиманите 1800 от Карбовски.

Освен със солидния доход като водещ в уж бедната телевизия Диков прибира и още 8 хилядарки. Водещия всеки месец получава по сметката си 8 бона и от собствената си медия Канал 3.
В качеството си на изпълнителен директор на медията Диков получава забележително щедро възнаграждение. При това напълно легално.

Тъй като телевизията му е опозиционна всеки лев бил изписван легално. И Диков се подписвал, освен под соления хонорар и под още по-солидни осигуровки за получената сума, пише hotnews.bg.

Така тв водещия успя да сложи в малкия си джоб дори дългогодишни кадри на Нова телевизия като Гала и Венета Райкова. И двете звезди на третата национална телевизия не крият, че взимат прилични суми, но далеч не толкова щедри колкото заплатата на Диков. За разлика от тях обаче известния журналист се радва на далеч по-голям опит и популярност. Които му осигуриха и по-солидното възнаграждение в медията.

източник: kliuki.net

Leave a Comment